Brother Laserski Višenamjenski printeri u boji © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Kako naručiti naše proizvode?

MG Electronic d.o.o. na svojim stranicama prezentira katalog proizvoda za poslovne korisnike s cijenama i osnovnim opisom uređaja. Za detaljnije informacije o uređajima, informacije o raspoloživosti, dobavljivosti i roku isporuke, dostavi ili preuzimanju, slobodno nas kontaktirajte i zatražite svoju informativnu ponudu.

Pošaljite nam e-mail

Pošaljite nam upit na info@mg-electronic.hr. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Nazovite nas

Nazovite nas na 052/651-288. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Ispunite formu

Pošaljite nam upit putem brze forme. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

LASERSKI PRINTERI U BOJI ZA UŽURBANE UREDE

VIŠENAMJENSKI UREĐAJI U BOJI ZA UŽURBANE UREDE

Brother MPS Najam printera MG Electronic d.o.o. © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Ispisujte u boji

Bez obzira jeste li kod kuće ili u uredu, potreba za ispisom dokumenata u boji nikada ne prestaje. Svi naši laserski uređaji imaju nevjerojatno korisne funkcije, a istovremeno su prilagođene korisniku. Sa značajkama obostranog ispisa i visokim brzinama ispisa, naši proizvodi otvaraju svijet novih mogućnosti! 😉

VIŠENAMJENSKI UREĐAJI U BOJI ZA MALE I KUĆNE UREDE

Brother Laserski printeri višenamjenski multifunkcionalni © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

PRELISTAJTE KATALOG

LASERSKI PRINTERI U BOJI ZA MALE I KUĆNE UREDE

KONTAKTIRAJTE NAS

ZATRAŽITE PREPORUKU

__________
_______

052/651-288

Kontaktirajte nas radnim danom od 8 - 15h

info@mg-electronic.hr

Kontaktirajte nas od 0-24

Ulica Marsovog Polja 10, Pula

Posjetite nas radnim danom od 8 - 15h

NAČIN PLAĆANJA I ISPORUKE: PRAVNE OSOBE: Virmansko/Transakcijsko plaćanje po predračunu ISPORUKA: (1) Dostava/Inicijalizacija/Instalacija uređaja prema važećem cjeniku; (2) Samostalno preuzimanje u poslovnici. PONUDA NAJMA vrijedi za ugovaranje najma na minimalni period 24 mjeseci. UVJETI NAJMA vrijede za poslovne korisnike na području Pule i okolice, a za daljnja mjesta cijene mogu biti uvećane. CIJENE SU IZRAŽENE SA PDV-OM, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, podložne promjenama bez prethodne najave.  M.G. ELECTRONIC D.O.O. ne garantira da neke specifikacije nisu pogrešno navedene. FOTOGRAFIJE UREĐAJA su informativnog karaktera te su moguće manje razlike. KAPACITET TONERA/TINTE: Približne vrijednosti u skladu s ISO/IEC19752
PONUDA traje do isteka zaliha.  AŽURIRANO: 04 mj./2020