Brother Laserski Višenamjenski printeri u boji © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Kako naručiti naše proizvode?

MG Electronic d.o.o. na svojim stranicama prezentira katalog proizvoda za poslovne korisnike s cijenama i osnovnim opisom uređaja. Za detaljnije informacije o uređajima, informacije o raspoloživosti, dobavljivosti i roku isporuke, dostavi ili preuzimanju, slobodno nas kontaktirajte i zatražite svoju informativnu ponudu.

Pošaljite nam e-mail

Pošaljite nam upit na info@mg-electronic.hr. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Nazovite nas

Nazovite nas na 052/651-288. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Ispunite formu

Pošaljite nam upit putem brze forme. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

LASERSKI PRINTERI U BOJI ZA UŽURBANE UREDE

VIŠENAMJENSKI UREĐAJI U BOJI ZA UŽURBANE UREDE

Cijene su izražene u eurima i kunama s PDV-om, prema fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450kn.

Brother MPS Najam printera MG Electronic d.o.o. © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Ispisujte u boji

Bez obzira jeste li kod kuće ili u uredu, potreba za ispisom dokumenata u boji nikada ne prestaje. Svi naši laserski uređaji imaju nevjerojatno korisne funkcije, a istovremeno su prilagođene korisniku. Sa značajkama obostranog ispisa i visokim brzinama ispisa, naši proizvodi otvaraju svijet novih mogućnosti! 😉

VIŠENAMJENSKI UREĐAJI U BOJI ZA MALE I KUĆNE UREDE

LASERSKI PRINTERI U BOJI ZA MALE I KUĆNE UREDE

Cijene su izražene u eurima i kunama s PDV-om, prema fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450kn.

KONTAKTIRAJTE NAS

ZATRAŽITE PREPORUKU

__________
_______

052/651-288

Kontaktirajte nas radnim danom od 8 - 15h

info@mg-electronic.hr

Kontaktirajte nas od 0-24

Ulica Marsovog Polja 10, Pula

Posjetite nas radnim danom od 8 - 15h

CIJENE SU IZRAŽENE U EURIMA I KUNAMA S PDV-OM, prema fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450kn. CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, podložne promjenama bez prethodne najave. NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje unaprijed (bankovni prijenos) temeljem predračuna. ISPORUKA: (1) Dostava dostavnom službom prema važećem cjeniku; (2) Samostalno preuzimanje u poslovnici. PONUDA NAJMA vrijedi za ugovaranje najma na minimalni period od 24 mjeseci. UVJETI NAJMA vrijede za poslovne korisnike na području Pule i okolice. M.G. ELECTRONIC D.O.O. ne garantira da neke specifikacije nisu pogrešno navedene. FOTOGRAFIJE UREĐAJA su informativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovaraju stvarnom izgledu proizvoda. KAPACITET TONERA/TINTE: Približne vrijednosti u skladu s ISO/IEC19753 AŽURIRANO: 01 mj./2023