Canon Printeri Ploteri Skeneri MG Electronic d.o.o. Pula Istra
Canon Skeneri MG Electronic doo © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o.
Canon PLOTERI © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o.
Canon Printeri Pisači © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o.

Serija Canon i-SENSYS

MULTIFUNKCIONALNI pisači za crno/bijeli ispis

CANON i-SENSYS asortiman višenamjenskih multifunkcijskih uredskih pisača za monokromatsko ispisivanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje. Kompaktni laserski pisači koji će se lako uklopiti u bilo koji pojedinačni ili grupni ured.

KONTAKTIRAJTE NAS

Canon imagePROGRAF

PISAČI ZA VELIKE FORMATE IDEALNI ZA DOKUMENTE VELIKOG FORMATA I GRAFIČKE OBRADE.

[CANON iPF PLOTERI ] Za istinsku fleksibilnost ispisa i preciznost na CAD/GIS tržištu, nudimo raspon plotera od 17″ (A2) do 44″ (B0). Uz najglatkiji ispis krivulja, najčišće linije i najpreciznije iscrtavanje teksta i grafike, ovi produktivni pisači nude neke od najvećih brzina na tržištu i lako se integriraju u vaše okruženje s punom podrškom za CAD aplikacije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Canon imageFORMULA

BRZI I POUZDANI SKENERI ZA JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE.

Canon imageFORMULA Kompaktni skeneri za dokumente koji osiguravaju brzinu, snagu i prilagodljivost za najzahtjevnija i užurbana okruženja.

POŠALJITE NAM PORUKU

__________
_______

052/651-288

Kontaktirajte nas radnim danom od 8 - 16h

info@mg-electronic.hr

Kontaktirajte nas od 0-24

Ulica Marsovog Polja 10, Pula

Posjetite nas radnim danom od 8 - 16h

NAČIN PLAĆANJA I ISPORUKE: PRAVNE OSOBE: Virmansko/Transakcijsko plaćanje po predračunu ISPORUKA: (1) Dostava/Inicijalizacija/Instalacija uređaja prema važećem cjeniku; (2) Samostalno preuzimanje u poslovnici. CIJENE SU IZRAŽENE SA PDV-OM, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, podložne promjenama bez prethodne najave.  M.G. ELECTRONIC D.O.O. ne garantira da neke specifikacije nisu pogrešno navedene. FOTOGRAFIJE UREĐAJA su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.  PONUDA traje do isteka zaliha.  AŽURIRANO: 02 mj./2020.