Konica Minolta MG Electronic doo Pula - © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Kako naručiti naše proizvode?

MG Electronic d.o.o. na svojim stranicama prezentira katalog proizvoda za poslovne korisnike s cijenama i osnovnim opisom uređaja. Za detaljnije informacije o uređajima, informacije o raspoloživosti, dobavljivosti i roku isporuke, dostavi ili preuzimanju, slobodno nas kontaktirajte i zatražite svoju informativnu ponudu.

Pošaljite nam e-mail

Pošaljite nam upit na info@mg-electronic.hr. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Nazovite nas

Nazovite nas na 052/651-288. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Ispunite formu

Pošaljite nam upit putem brze forme. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Radi posljedica pandemije koronavirusa na uvjete proizvodnje Konica Minolta je suočena s otežanim isporukama uređaja i potrošnog materijala. Slobodno se javite za detaljnije informacije. Zahvaljujemo se na razumijevanju!

KONICA MINOLTA – najveći i najbolji ponuđač u implementaciji ispisnih rješenja.

 MG Electronic d.o.o. kao Konica Minolta partner pruža usluge najma, servisiranja i održavanja bizhub linije, te će Vam rado pomoći pri odabiru optimalnog rješenja za Vaš ured. Opsežan raspon uređaja uključuje različite multifunkcijske uređaje, nagrađivane laserske pisače u boji, odabir crno/bijelih printera od stolnih modela do pisača namijenjenih grupi korisnika, kao i ekonomične i dimenzijama male sve-u-jednom uređaje.  Stojimo na raspolaganju!

KONICA MINOLTA color ispis C227 C258 C250i C300i © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.
KONICA MINOLTA crno-bijeli ispis 185 215 226 227 308e © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Colour (A3/A4)

Jednostavan, povezan i siguran. Bizhub C250i, C300i i C360i. Upoznajte novu bizhub i-Series!

KONTAKTIRAJTE NAS

Colour (A4)

Laserski pisači u boji bizhub C3300i i C4000i, te multifunkcijski uređaji bizhub C3320i, C3350i i C4050i omogućit će Vašoj radnoj skupini izvanredan ispis u boji, brzinu i efikasnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

Black&White (A3/A4)

KONTAKTIRAJTE NAS

ZATRAŽITE PONUDU

ADF omogućava automatsko povlačenje dokumenata, a DADF u jednom prolazu kopira ili skenira dvostrane dokumente. Uz opciju poklopca svaki dokument se zasebno kopira ili skenira polaganjem na staklo skenera.
__________
_______

052/651-288

Kontaktirajte nas radnim danom od 8 - 16h

info@mg-electronic.hr

Kontaktirajte nas od 0-24

Ulica Marsovog Polja 10, Pula

Posjetite nas radnim danom od 8 - 16h

NAPOMENA: Navedene cijene odnose se na uređaj bez dodatne opreme. Uređaj se konfigurira odabirom dodatne opreme. Uz uređaj potrebno je kupiti i toner. NAČIN PLAĆANJA I ISPORUKE: PRAVNE OSOBE: Virmansko/Transakcijsko plaćanje po predračunu ISPORUKA: (1) Dostava/Inicijalizacija/Instalacija uređaja prema važećem cjeniku; (2) Samostalno preuzimanje u poslovnici. CIJENE SU IZRAŽENE BEZ PDV-A, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, podložne promjenama bez prethodne najave.  M.G. ELECTRONIC D.O.O. ne garantira da neke specifikacije nisu pogrešno navedene. FOTOGRAFIJE UREĐAJA su informativnog karaktera te su moguće manje razlike.  PONUDA traje do isteka zaliha.  AŽURIRANO: 11 mj./2020.