Konica Minolta MG Electronic doo Pula - © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Kako naručiti naše proizvode?

MG Electronic d.o.o. na svojim stranicama prezentira katalog proizvoda za poslovne korisnike s cijenama i osnovnim opisom uređaja. Za detaljnije informacije o uređajima, informacije o raspoloživosti, dobavljivosti i roku isporuke, dostavi ili preuzimanju, slobodno nas kontaktirajte i zatražite svoju informativnu ponudu.

Pošaljite nam e-mail

Pošaljite nam upit na info@mg-electronic.hr. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Nazovite nas

Nazovite nas na 052/651-288. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Ispunite formu

Pošaljite nam upit putem brze forme. Poslat ćemo Vam informativnu ponudu s detaljnijim karakteristikama uređaja, iskazanim rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

KONICA MINOLTA – najveći i najbolji ponuđač u implementaciji ispisnih rješenja.

 MG Electronic d.o.o. kao Konica Minolta partner pruža usluge najma, servisiranja i održavanja bizhub linije, te će Vam rado pomoći pri odabiru optimalnog rješenja za Vaš ured. Opsežan raspon uređaja uključuje različite multifunkcijske uređaje, nagrađivane laserske pisače u boji, odabir crno/bijelih printera od stolnih modela do pisača namijenjenih grupi korisnika, kao i ekonomične i dimenzijama male sve-u-jednom uređaje.  Stojimo na raspolaganju!

KONICA MINOLTA color ispis C227 C258 C250i C300i © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.
KONICA MINOLTA crno-bijeli ispis 185 215 226 227 308e © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

Colour (A3/A4)

Jednostavan, povezan i siguran. Bizhub C250i, C300i i C360i. Upoznajte novu bizhub i-Series!

KONTAKTIRAJTE NAS

Colour (A4)

Laserski pisači u boji bizhub C3300i i C4000i, te multifunkcijski uređaji bizhub C3320i, C3350i i C4050i omogućit će Vašoj radnoj skupini izvanredan ispis u boji, brzinu i efikasnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

Black&White (A3/A4)

KONTAKTIRAJTE NAS

ZATRAŽITE PONUDU

ADF omogućava automatsko povlačenje dokumenata, a DADF u jednom prolazu kopira ili skenira dvostrane dokumente. Uz opciju poklopca svaki dokument se zasebno kopira ili skenira polaganjem na staklo skenera.
__________
_______

052/651-288

Kontaktirajte nas radnim danom od 8 - 15h

info@mg-electronic.hr

Kontaktirajte nas od 0-24

Ulica Marsovog Polja 10, Pula

Posjetite nas radnim danom od 8 - 15h

NAPOMENA: Uređaj se konfigurira odabirom dodatne opreme. Uz uređaj potrebno je kupiti i toner. M.G. ELECTRONIC D.O.O. ne garantira da neke specifikacije nisu pogrešno navedene. FOTOGRAFIJE UREĐAJA su informativnog karaktera te su moguće manje razlike u odnosu na stvarni izgled uređaja. AŽURIRANO: 01 mj./2023.