O nama

Naša tvrtka opredijeljena je za implementaciju pouzdanih ispisnih i računalnih rješenja što podrazumijeva najam, servis i prodaju uredske informatičke opreme.

Dugogodišnje radno iskustvo djelatnika, te znanje i stručnost koje se konstantno nadograđuje omogućuje našim klijentima podršku i uslugu vrhunske kvalitete. Servisnu i terensku podršku pružamo na području Istarske županije a u našoj poslovnici sa sjedištem u Puli možete se informirati o trenutnoj ponudi, zatražiti savjet djelatnika, te pogledati i testirati dostupne uređaje.

Prodajnu i servisnu podršku nudimo za sljedeće vrste uređaja: Printeri, fotokopirni uređaji, multifunkcijski uređaji, ploteri, skeneri, telefax uređaji, stolna računala, prijenosna računala, UPS neprekidna napajanja i dr. računalna periferija.

Nudimo rješenja u suradnji sa tvrtkama: Konica Minolta, Canon, Brother, HP, Lexmark, Epson, Oki, Dell, Lenovo, Acer, Asus, Fujitsu i dr.

Nudimo širok raspon servisnih ugovora prilagođenih poslovnim korisnicima, sa nizom pogodnosti i privilegija. Analizom potreba cilj je predložiti optimalno rješenje u korak sa novim tehnološkim rješenjima kako bi vama omogućili atraktivno, efikasno i inovativno radno okruženje.

MG Electronic doo Pula O-nama

M.G. ELECTRONIC d.o.o.
Ulica Marsovog Polja 10, Pula
Tel: 052 651 288
info@mg-electronic.hr

Stojimo Vam na raspolaganju!

NAJAM I SERVISNO ODRŽAVANJE

SERVIS I TERENSKE INTERVENCIJE

PRODAJA, OBUKA I PODRŠKA

NAJAM PRINTERA, FOTOKOPIRNIH I MULTIFUNKCIJSKIH UREĐAJA

Putem fiksnih mjesečnih naknada jednostavno unajmite ispisno rješenje za vaš ured, bez početnog ulaganja, bez samostalne brige o održavanju i bez neočekivanih troškova nastalih zbog kvarova opreme.

Jednostavna upotreba, brzina i efikasnost su zahtjevi koje svatko od nas postavlja pri izboru optimalnog uređaja za uredsko poslovanje. Ugovaranjem najma isporučuju se profesionalni uređaji u potpunosti prilagođeni vašim potrebama -bez naplate! Trošak ulaganja i samostalnog održavanja opreme nedostaci su kupnje informatičke opreme, a treba uzeti u obzir i gubitak na vrijednosti kupljene opreme, što kroz određeno vrijeme zahtijeva novu investiciju.

Koje troškove pokriva ugovor o najmu? Ugovorena mjesečna naknada pokriva troškove isporuke uređaja, preventivnog održavanja, servisnih intervencija, tonera i rezervnih dijelova. Korisnik ugovora o najmu ima prioritet u održavanju uređaja pa se sve intervencije nastoje odraditi u najkraćem mogućem roku.

Ugovaranjem najma dostavljamo uređaj na vašu adresu te obavljamo postupak instalacije i obuke korisnika. Pratimo vašu potrošnju i redovito isporučujemo tonere, obavljamo redovne servise, te interveniramo u slučaju kvara na uređaju. Na raspolaganju smo Vam i u vidu tehničke podrške, a uređaj ćemo zamijeniti u slučaju da ne zadovoljava vaše potrebe ili je dotrajao.

Upravljanje Ispisom Najam Printera Konica Minolta Brother MPS © All Rights Reserved M.G. Electronic d.o.o. 2020.

FIKSNI TROŠKOVI · TEHNIČKA I SERVISNA PODRŠKA · PRIORITETNA STRANKA

Posvećenost našeg tima omogućuje da rješenje u potpunosti bude prilagođeno vašim potrebama. Istaknite se efikasnim i modernim radnim okruženjem!
Više informacija: https://mg-electronic.hr/najam-fotokopirnih-uredaja/

SERVIS I POPRAVCI

M.G. Electronic dugogodišnjim radnim iskustvom osigurava svojim korisnicima brz, kvalitetan i pouzdan servis printera, fotokopirnih i multifunkcijskih uređaja, plotera, skenera, kalkulatora i telefax uređaja, stolnih i prijenosnih računala, te ostale informatičke periferije kao što su, za svaki ured neizostavna UPS napajanja i sl. Kao Konica Minolta partner posebno smo osposobljeni za održavanje i popravak Konica Minolta bizhub linije, te su u našem servisu osigurani potrebni rezervni dijelovi i potrošni materijal. Terenski pokrivamo područje Istarske županije, te se na intervencije nastojimo odazvati u što kraćem vremenskom periodu. Na intervencije unutar Pule i okolice odazivamo se isti ili najkasnije sljedeći radni dan. Uređaje također zaprimamo u našem servisnom prostoru na adresi Ulica Marsovog Polja 10 u Puli, svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Razumijemo koliko vam je neophodna ispravnost informatičke opreme, obratite nam se sa povjerenjem!

MG Electronic doo Prodaja Servis Najam

SERVISNO ODRŽAVANJE

Nitko ne voli neočekivane troškove. Uz ugovor o servisnom održavanju vaši troškovi su fiksni i predvidljivi, a mi u potpunosti brinemo o ispravnosti uređaja. Servisno održavanje moguće je ugovoriti za kupljene uređaje iz naše ponude, a ono pokriva troškove preventivnog održavanja, servisnih intervencija, tonera i rezervnih dijelova. Korisnik ugovora o servisnom održavanju ima prioritet u održavanju uređaja pa se sve intervencije nastoje odraditi u najkraćem mogućem roku. Redovno jamstvo na kupljeni uređaj je 12 mjeseci, a ugovor o servisnom održavanju produžuje jamstvo za cijelo vrijeme trajanja ugovora. Plaćanje prema ugovoru vrši se jednom mjesečno po principu „koliko ispišete, toliko platite“.

Cilj je da Vi nesmetano obavljate svoje radne zadatke dok se mi brinemo o ispravnosti uređaja, te vam uvijek osiguravamo zalihu tonera i drugih potrošnih materijala.

KONICA MINOLTA

MG Electronic d.o.o. kao Konica Minolta partner za Istarsku županiju osim prodajne podrške pruža usluge najma, servisiranja i održavanja bizhub linije, te će vam vrlo rado pomoći pri odabiru optimalnog rješenja za vaš ured. Opsežan raspon uređaja uključuje različite multifunkcijske uređaje, nagrađivane laserske pisače u boji, odabir crno/bijelih printera od stolnih modela do pisača namijenjenih grupi korisnika, kao i ekonomične i dimenzijama male sve-u-jednom uređaje. Konica Minolta brani svoju tržišnu poziciju u Europi, te je u fiskalnoj godini 2016 ponovo obranila vodeću poziciju na području A3 kolor segmenta, gdje ima skoro 60% udjela. Korisnici su prepoznali kvalitetu i pouzdanost Konica Minolta ispisnih rješenja koja su u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima.

Pregled aktualnog Konica Minolta asortimana možete pogledati na: https://mg-electronic.hr/konicaminolta/

MG Electronic doo Konica Minolta bizhub Prodaja Servis Najam
IDEAL uništavači dokumenata papira MG Electronic doo © 2020. All Rights reserved M.G. Electronic d.o.o.

UNIŠTAVAČI DOKUMENATA

„Powered by IDEAL“ Tvrtka Krug & Priester može se pohvaliti sa više od 60 godina tradicije u proizvodnji uništavača, rezača, giljotina i specijaliziranih uredskih uređaja. Njihova proizvodnja locirana je u Njemačkoj gdje razvoj proizvoda, optimizirana proizvodnja, te učinkovita kontrola kvalitete rezultiraju najboljim rješenjima na tržištu. Krug & Priester posjeduje certifikat ISO 9001: 2015 kao dokaz uspješno implementiranog sustava upravljanja kvalitetom. Također, ekološki prihvatljiva proizvodnja, ekonomična uporaba oskudnih resursa i zaštita okoliša oduvijek su čvrsto ukorijenjeni u korporativnu filozofiju tvrtke Krug & Priester, pa tako posjeduju i certifikate prema DIN EN ISO 14001: 2015, sustav upravljanja okolišem i DIN EN ISO 50001: 2011, sustav upravljanja energijom. Pod sloganom „Made in Balingen“ krije se proizvodni pogon gdje započinje uspješna priča, od razvoja pa sve do sklapanja u gotove proizvode. Našu ponudu provjerite na: https://mg-electronic.hr/ideal-unistavaci-dokumenata/

POTROŠNI MATERIJAL

Vršimo prodaju i dostavu uredskog materijala, te potrošnog materijala za pisače. Potražite kod nas originalne i zamjenske tinte i tonere za Konica Minolta, Canon, HP, Epson, Lexmark, Samsung, Xerox, Brother, Oki, Panasonic i dr. pisače, multifunkcijske i fotokopirne uređaje. Kada su u pitanju neizostavni zamjenski toneri kojima se ostvaruju značajne uštede, napominjemo kako nije cilj prodaja najjeftinijih proizvoda, već kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca. Prije odabira zamjenskih tonera i/ili tintni slobodno se konzultirajte sa nama! Kao Konica Minolta partner osigurali smo veliku ponudu originalnih tonera uvijek dostupnih u našoj poslovnici. Neki od najprodavanijih tonera jesu: TN-114, TN-116, TN-118, TN-217, TN-321, TN-324, TN-221 i sl. Osim spomenutog nudimo i uredski papir za ispis, te role za plotere sljedećih formata: 914mm A0 36“; 610mm A1 24“; 420mm A2 17“.

052/651-288

Kontaktirajte nas radnim danom od 8 - 15h

info@mg-electronic.hr

Kontaktirajte nas od 0-24

Ulica Marsovog Polja 10, Pula

Najavite svoj dolazak od 8 - 15h

OSNOVNI PODACI PODUZEĆA

M.G. ELECTRONIC d.o.o. za servis i prodaju uredske elektronike i poboljšanje poslovnih rješenja
OIB: 85367719813 MS: 4222008
Sjedište: Barbalićeva 3, Pula
Poslovnica: Ulica Marsovog Polja 10, Pula
Direktor/Član uprave: Miroslav Gluvak

KONTAKT PODACI:
Tel.: +38552/ 651 288
Informacije i prodaja: prodaja@mg-electronic.hr
Informacije i servis: servis@mg-electronic.hr
Web: https://mg-electronic.hr

MBS: 040327664 Upisano pri Trgovačkom sud u Rijeci pod poslovnim brojem Tt-14/3869-5; Temeljni kapital: 20.000,00 kuna / 2.654,46 euro (fiksni tečaj konverzije 7.53450);
IBAN HR0724840081106943465 pri Raiffeisenbank Austria d.d. Sjedište: Zagreb, Magazinska cesta 69.
SWIFT: RZBHHR2X